De club

Wanneer u een keer bij ons gespeeld heeft en u uw e-mail adres opgegeven heeft komt dat in de bridge computer te staan. Alle mailing gaat naar alle spelers die hierin geregistreerd staan. Daarnaast kunt u ook op de hoogte blijven door regelmatig deze website te bezoeken.
Ja iedereen is welkom. Maar wanneer u geen bridgepartner hebt raad ik u aan om eerst hier te kijken of u een partner kunt vinden die ook wil spelen of u op deze wijze aan te melden als potentieele britspartner.
Natuurlijk bent u van harte welkom, maar het is aan te raden om dan eerst uw kennis wat op te frissen door het een en ander na te lezen of door de cursus te gaan die u via deze link kunt downloaden.
Nee, wij zijn geen vereniging met leden. Iedereen die wil bridgen is bij ons welkom en kan voor 1000 bath een knipkaart kopen voor tien keer te kunnen spelen of voor 150 bath een keer te spelen.
Ja dat kan. Eens per jaar wordt er een bridgecursus voor beginners georganiseerd door Jan van der Pol. Voor meer informatie: jjmvanderpol@hotmail.com. Er zijn ook andere manieren om het spel onder de knie te krijgen. U kunt bijvoorbeeld via de volgende link een goed programma van de Amerikaanse Bridgebond downloaden .
Nee alle bridgespelers die zich op tijd aanmelden kunnen bij ons spelen. Wij zijn van orrigine een Nederlandse club maar daar bridge een internationaal spel is kunnen alle nationaliteiten bij ons hun hobby uitoefenen.